Έλεγχος Πρώτων Υλών

Η συμβολαιακή γεωργία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τάσεις της σύγχρονης αγροτικής παραγωγής. Πρόκειται για μια συμφωνία μεταξύ της ellinikiparagogi.gr και μίας ομάδας επιλεγμένων παραγωγών, σκοπός της οποίας είναι η Καλλιέργεια, Συγκομιδή και Αποθήκευση Πρώτων Υλών διασφαλισμένης ποιότητας.

Image

Έλεγχος Καλλιέργειας

Για κάθε χωράφι, γίνονται Χημεικές Αναλύσεις πριν και κατα την διάρκεια της καλλιέργειας. Παρακολουθείτε η ενίσχηση των χωραφιών (όπου απαιτείτε) με τα κατάλληλα βοηθητικά σκευάσματα, πάντα βιολογικά.
Image

Έλεγχος Συγκομιδής

Την περίοδο της συγκομιδής ελέγχονται οι καταστάσεις των καρπών με ειδικά μηχανήματα τα οποία υποδηκνείουν την βέλτιστη κατάσταση συλλογής αυτών.
Image

Ελεγχος Αποθήκευσης, Παραλαβής

Κατά την διαδικασία αποθήκευσης, ελέγχονται και σφραγίζονται με δική μας εποπτεία, τα κιβώτιά, δεξαμενές, κτλ αυτών.

Στην παραλαβή των πρώτων Υλών προς επεξεργασία, γίνονται μακροσκοπικοί έλεγχοι και τυχαία δειγματοληψία προς χημική ανάλυση

Η εταιρία μας τηρεί το πρότυπο ISO 22.000:2015

To ISO 22000:2005 είναι ένα πρότυπο το οποίο εκπονήθηκε από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Το Διεθνές αυτό πρότυπο αντιμετωπίζει μόνο θέματα ασφάλειας τροφίμων και στην ουσία αποτελεί την εξέλιξη των αρχών HACCP καθιερώνοντας ως επιπλέον βασικά στοιχεία:

  • την ύπαρξη βασικών συνθηκών και δραστηριοτήτων για τη διατήρηση κατάλληλου υγιεινού περιβάλλοντος (προαπαιτούμενα)
  • την καθιέρωση διαδικασιών για την αποτελεσματική διαχείριση και επικαιροποίηση του συστήματος
  • την αποτελεσματική επικοινωνία των επιχειρήσεων στην αλυσίδα των τροφίμων με προμηθευτές, καταναλωτές, συμβούλους, αρμόδιες αρχές και κάθε οργανισμό που μπορεί να επηρεάζει το σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης

Σχετικα Με Εμας

Η «Ελληνική Παραγωγή» 

είναι μια οικογενειακη

επιχείρηση που παράγει 

Ελληνικά προϊόντα

με Ελληνικά συστατικά

Στοιχεια Επικοινωνιας

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

9:00-14:00 & 17:00-20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +30 274 188 8049

Κιν:  +30 697 348 0465

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok