ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της EllinikiParagogi.com. Για τη δική σας προστασία αλλά και για την προστασία της EllinikiParagogi.com, ορίστηκαν οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης του Δικτυακού Τόπου. Η χρήση του Δικτυακού Τόπου συνεπάγεται την αποδοχή εκ μέρους του χρήστη των Όρων αυτών:

 

Παρεχόμενες Πληροφορίες

Ο δικτυακός τόπος της EllinikiParagogi.com ενημερώνει τον χρήστη σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας,  που πωλούνται και μέσω του επισήμου δικτύου επισήμων εμπόρων και πωλητών. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον δικτυακό τόπο της EllinikiParagogi.com δεν αποτελούν προσφορά προς τον χρήστη και δεν δεσμεύουν την EllinikiParagogi.com ή οποιοδήποτε μέλος του επισήμου δικτύου της EllinikiParagogi.com. Κάποια από τα μέρη του εξοπλισμού που απεικονίζονται ή περιγράφονται στην ιστοσελίδα, μπορεί να αποτελούν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπρόσθετη χρέωση. Η EllinikiParagogi.com δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στον δικτυακό τόπο. Η EllinikiParagogi.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, χωρίς προειδοποίηση, τις αναγραφόμενες πληροφορίες, περιλαμβανομένων, ενδεικτικώς, των τιμών, των προδιαγραφών, των χαρακτηριστικών, των εκδόσεων των προϊόντων και υπηρεσιών, των μελών του επισήμου δικτύου της EllinikiParagogi.com κλπ.

 

Πρόσβαση και Επέμβαση

Ο χρήστης συμφωνεί ότι με την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε επέμβαση ή ενέργεια που επιβαρύνει την υποδομή τηςEllinikiParagogi.com και ότι δεν θα αντιγράψει, αναπαράγει, αλλοιώσει, τροποποιήσει, δημιουργήσει παράγωγα προϊόντα ή παρουσιάσει τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου της EllinikiParagogi.com, χωρίς πρότερη έγγραφη άδεια της EllinikiParagogi.com.

 

Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία

Ο παρών δικτυακός τόπος και τα περιεχόμενα του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EllinikiParagogi.com. Επίσης, τα σήματα, διασχηματισμοί, διακριτικά γνωρίσματα, σήματα υπηρεσιών, επωνυμίες και σύμβολα σε σχέση με τα προϊόντα που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο ανήκουν ή έχει παραχωρηθεί άδεια χρήσης τους στην EllinikiParagogi.com, σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις αυτών ή σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μελών του επισήμου δικτύου της EllinikiParagogi.com. Απαγορεύεται απολύτως η χρήση των όσων αποτελούν το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, με βάση τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, χωρίς προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της EllinikiParagogi.com. Ως χρήση ενδεικτικώς νοείται η αυτούσια ή με οποιοδήποτε τρόπο προσθήκη ή μεταβολή, διασκευή ή παραλλαγή μέρους ή του όλου του περιεχομένου του δικτυακού τόπου για οποιοδήποτε σκοπό, όπως λχ. αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κλπ. είτε με είτε χωρίς αναφορά στους δικαιούχους του δικτυακού τόπου και των περιεχομένων αυτού που αναφέρονται ανωτέρω.

 

Προσωπικά δεδομένα

Η EllinikiParagogi.com συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη για την καλύτερη ενημέρωση του χρήστη σχετικά με τα προϊόντα. Ο χρήστης δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από την EllinikiParagogi.com των προσωπικών δεδομένων του για σκοπούς απευθείας προώθησης των προϊόντων, όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο. Ο χρήστης δέχεται να διαβιβαστούν τα προσωπικά δεδομένα του στην EllinikiParagogi.com, και σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις αυτών. Εκτός και εάν ορίζεται διαφορετικά στη συνέχεια, οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης σε αυτόν τον δικτυακό τόπο δεν θα κοινοποιούνται εκτός της EllinikiParagogi.com, καθώς και των συνδεδεμένων επιχειρήσεων αυτών, χωρίς την άδεια του χρήστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η EllinikiParagogi.com προσλαμβάνει τρίτες εταιρείες για την παροχή περιορισμένων υπηρεσιών για λογαριασμό του χρήστη, όπως αποστολή ενημερωτικών δελτίων, απαντήσεις σε ερωτήματα πελατών, εκπλήρωση αιτημάτων κλπ. HEllinikiParagogi.com θα κοινοποιεί στις εταιρείες αυτές μόνο τις πληροφορίες που τους είναι απαραίτητες προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές και οι εταιρείες αυτές απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997 ο χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας κατά τα ανωτέρω.

 

Απαλλαγή ευθύνης

Η EllinikiParagogi.com, αν και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες προκειμένου ο δικτυακός τόπος αυτός να είναι ασφαλής και απαλλαγμένος από κάθε ελάττωμα, εντούτοις δηλώνει ρητά ότι κάθε επίσκεψη στον δικτυακό τόπο αυτό γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και ηEllinikiParagogi.com δεν αναγνωρίζει καμμία απολύτως ευθύνη της για τυχόν βλάβη ή άλλη δυσλειτουργία οποιασδήποτε φύσεως τυχόν προκληθεί άμεσα ή έμμεσα στον χρήστη σε σχέση με την επίσκεψή του αυτή ή/και τη χρήση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου.

Σχετικα Με Εμας

Η «Ελληνική Παραγωγή» 

είναι μια οικογενειακη

επιχείρηση που παράγει 

Ελληνικά προϊόντα

με Ελληνικά συστατικά

Στοιχεια Επικοινωνιας

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

9:00-14:00 & 17:00-20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +30 274 188 8049

Κιν:  +30 697 348 0465

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok