Ποιότητα Παραγωγής

Παράγουμε ποιοτικά προϊόντα, με αγάπη και μεράκι. Η ¨Ελληνική Παραγωγή¨είμαστε μια επιχείρηση που λειτουργεί με τα πρότυπα της Ελληνικής Οικογένειας. Παραδοσιακές Αξίες και νεοτεριστικές ιδέες. 

Όλα τα προϊόντα που παράγουμε είναι 100% χειροποίητα. Προσεγμένα ένα - ένα για την ποιότητα και την ασφάλή κατανάλωσή τους

Image

Πρώτες Ύλες

Με το σύστημα Συμβολαιακής Γεωργίας είναι εξασφαλισμένη η ποιότητα των Πρώτων Υλών, από την Συγκομιδή αυτών, μέχρι και την Παραλαβή τους, για Μεταποίηση.

Image

Αποθήκευση & Διάθεση

Σε όλα τα στάδια παραγωγής ακολουθείτε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 22.000. Όλα τα προϊόντα που παράγουμε είναι 100% χειροποίητα. Προσεγμένα ένα - ένα.
Image

Αποθήκευση & Διάθεση

Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικούς θαλάμους. Τηρείτε σύστημα Ιχνηλασιμότητας για την παρακολούθηση όλων των παραγγελιών / τελικών παραδοτέων προϊόντων. Επίσης ακολουθείτε το σύστημα διάθεσης FIFO, για να λαμβάνετε πάντα τα πιο φρέσκα προϊόντα.

Σχετικα Με Εμας

Η «Ελληνική Παραγωγή» 

είναι μια οικογενειακη

επιχείρηση που παράγει 

Ελληνικά προϊόντα

με Ελληνικά συστατικά

Στοιχεια Επικοινωνιας

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

9:00-14:00 & 17:00-20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +30 274 188 8049

Κιν:  +30 697 348 0465

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok