ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ελληνική Παραγωγή, μια σύντομη ιστορία…

Η Ελληνική Παραγωγή γεννήθηκε από την ανάγκη μας α) να αποκτήσουμε προϊόντα με φυσικά συστατικά β) να γνωρίζουμε τι ακριβώς περιέχουν γ) να ενισχύουν και να τονώνουν τον οργανισμό. Η ενασχόλησή μας με τα υγιεινά τρόφιμα ξεκίνησε αρχικά ερασιτεχνικά για προσωπική χρήση. Δεν άργησε αυτή η ανάγκη για σωστή διατροφή να είναι τρόπος ζωής και από πολλούς άλλους.

Στην συνέχεια προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παράγωγα της Ελιάς, του μελιού και της Γύρης και να υιοθετήσουμε έναν απόλυτα φυσικό τρόπο ζωής δημιουργήσαμε χειροποίητα προϊόντα για επάλειψη, για αραίωση και σύντομα σε μορφή μπάρας και ροφήματος αποκλειστικά και μόνο για εμάς και την οικογένειά μας. Λίγα χρόνια αργότερα, ύστερα από πολύ αφοσίωση σε αυτό που κάναμε και με αρκετή βοήθεια από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μας, αρχίσαμε την επαγγελματική παραγωγή και εμπορία προϊόντων τηςΕλληνικής Γής. Έπειτα από προτροπή των φίλων μας, να μοιραστούμε με περισσότερο κόσμο αυτά που κάναμε με πολύ φροντίδα και αγάπη, «ωρίμασε» αυτό που πραγματικά είναι σήμερα η Ελληνική Διατροφή.

Image

Τι κάναμε αρχικά

Βασικά μέλη από την εταιρία «Ελληνική Παραγωγή» συμμετέχουν στην εταιρία «Σοκολατοποιία ΙΚΕ» γνωστή ως η «Κοχύλι».

Η «Κοχύλι» έχει εστιάσει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων, έχοντας ως βασικούς στόχους την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την συνεχή ανάπτυξη.

Μαζί στην Κοχύλι επιτεύχθηκαν τα παρακάτω.

Η εταιρία πρώτη:

  • Συσκεύασε πλάκες σοκολάτας — σοκολάτες για ατομική κατανάλωση σε διάφανη συσκευασία.
  • Παρήγαγε πρώτη στην Ελλάδα σοκολάτα Βιολογικής Γεωργίας και συνεχίζει να είναι η μοναδική παραγωγός εταιρία στην Ελλάδα.
  • Στα καταστήματα φαρμακεία καθιέρωσε το προϊόν προς πώληση «σοκολάτα χωρίς ζάχαρη» για διαβητικούς.
  • Πρώτη παρήγαγε σοκολάτα χωρίς ζάχαρη με γλυκαντική ύλη την Στέβια στην Ελλάδα.
  • Είναι μια από τις λίγες εταιρίες που παράγει χυμούς μόνο με φυσικά σάκχαρα.
  • Παράγει μπάρες χωρίς γλουτένη και αλλα προϊόντα χωρίς γλουτένη.
Image
Image

Ποιοι είμαστε

Η «Ελληνική Παραγωγή» είναι μια οικογενειακη επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα και παράγει Ελληνικά προϊόντα με σκοπό να τα Εξάγει σε χώρες τις Ευρώπης και της Αμερικής. Τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα από την «Ελληνική Παραγωγή» και παράγονται μόνο στην Ελλάδα.

Τι κάνουμε

Η Βασική κατηγορία των προϊόντων που παράγει είναι:

Παραδοσιακά Προϊόντα προερχόμενα από την έφορη Ελληνική Γή..

Προσπαθώντας να σπάσουμε το κατεστημένο, θεωρούμε έξυπνους τους καταναλωτές των προϊόντων της εταιρίας. Δηλαδή δεν αποφασίζουν τις αγορές των προϊόντων τους σύμφωνα με την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά σύμφωνα με τα διατροφικά στοιχεία , τα συστατικά και την ποιότητά τους. Όλα αυτά είναι αντιληπτά από τα αναγραφόμενα στην ετικέτα του κάθε προϊόντος και από την γεύση αυτού.

Αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε κόστος από τις ακριβές συσκευασίες και την διαφήμιση και να παρέχουμε τα προϊόντας μας στην καλύτερη τιμή. Θα διαπιστώσετε παρ’ όλα αυτά ότι η ποιότητα είναι ασύγκριτη. Είναι κάτι το οποίο μας κάνει υπερήφανους.

Image

Στην Ελληνική Αγορά, υπάρχει μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων. Αυτό οφείλεται στην τουλάχιστον 20 ετών εμπειρία μας στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής και στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών.

Βραβεία

Η «Κοχύλι» έχει βραβευτεί:

με «Βραβείο Καινοτομίας» από το Επιμελητήριο Κορινθίας το 2007, και

με το βραβείο καλύτερου «brand» προϊόντος στην έκθεση Γεύση και Ζωή 2012.

Στόχοι & Όραμα

Image

• Να προσφέρουμε ποιοτικά παραδοσιακά τροφίμων, τα οποία να ικανοποιούν τις σημερινές αλλά και «αυριανές» επιθυμίες των πελατών μας.

• Να κατέχουμε την γνώση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μας, των καταναλωτών και της κοινωνίας.

• Να μας διακρίνει η Ακεραιότητα, Ειλικρίνεια και Υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

• Να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό δίκτυο πελατών και προμηθευτών δημιουργώντας μακροχρόνιες και αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης.

• Να διατηρήσουμε το μερίδιο αγοράς μας στο εσωτερικό και να αυξήσουμε τη παρουσία μας στο χώρο της Ευρώπης και της Αμερικής.

• Να συνεχίσουμε να είμαστε μια αποτελεσματική, ευέλικτη και αξιόπιστη επιχείρηση φροντίζοντας παράλληλα για την ευημερία των εργαζομένων μας μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Η «Ελληνική Παραγωγή», είχε από το ξεκίνημά της σαν βασικές αξίες την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την δημιουργικότητα, την ακεραιότητα, την πρωτοποριακή τεχνολογία και την ομαδική εργασία.

Αυτές οι αξίες θα είναι και στο μέλλον ο οδηγός μας για την επίτευξη οποιασδήποτε μελλοντικής μας αποστολής η οράματος.

Επίλογος

 

      Δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες και θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να εξάγουμε τα Ελληνικά προϊόντα ακόμα και όταν στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον υγειές περιβάλλον για Επιχειρηματικές Δραστηριότητες Ελλήνων.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Image

 

     Διαρκής μας επιδίωξη αποτελεί να λειτουργούμε με σεβασμό προς στους κανόνες ηθικής, υπό το πρίσμα ενεργειών και τρόπων που τιμούν τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα, με απώτερο σκοπό την προσφορά έναντι του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος. Απόλυτα ενσωματωμένη στην επιχειρησιακή στρατηγική μας, η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για εμάς το μέσο να διατηρήσουμε την εύρυθμη οικονομική ανάπτυξη της εταιρίας, να εκμηδενίσουμε το περιβαλλοντολογικό κόστος των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και να λειτουργούμε πάντοτε με κανόνες ηθικής.

 

      Αισθανόμαστε ηθικά δεσμευμένοι να δημιουργούμε τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, διασφαλίζοντας παράλληλα την δυνατότητα ίσων ευκαιριών, αλλά και διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας αναπτύσσοντας από κοινού και δρώντας με γνώμονα τους κανόνες εταιρικής δεοντολογίας. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για όλους μας παράδοση και πολιτισμό και όλες μας οι πράξεις και ενέργειες αντικατοπτρίζουν την διάθεση μας να προάγουμε τις παραπάνω αξίες. Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην κοινωνία μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα μέρος της κερδοφορίας της εταιρείας μας.

Σχετικα Με Εμας

Η «Ελληνική Παραγωγή» 

είναι μια οικογενειακη

επιχείρηση που παράγει 

Ελληνικά προϊόντα

με Ελληνικά συστατικά

Στοιχεια Επικοινωνιας

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα - Παρασκευή

9:00-14:00 & 17:00-20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +30 274 188 8049

Κιν:  +30 697 348 0465

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok